Top
Dinsdag 26 september 2017
Donaci Sportsfashion kledingsponsor Beachsoccer

Pelikaan Beach Soccer Zwolle speelt met ingang van het nieuwe Beachsoccer seizoen in eigen ontworpen sportkleding van Donaci sportsfashion. Het Zwolse Eredivisie Beach Soccer team en Donaci sportsfashion tekenen een tweejarig contract.

Pelikaan Beach Soccer Zwolle is ervan overtuigd met het sterk groeiende merk Donaci een goede partner met hoofdvestiging in Zwolle te hebben gevonden. “Bij Donaci kunnen we onze sportkleding op maat laten ontwerpen en produceren. Dat het bedrijf in Zwolle is gevestigd past bij onze visie om regionale en lokale partijen met een landelijke uitstraling aan ons te binden”, zegt teammanager Sillie Dilürü. Hij heeft in samenspraak met spelersgroep en Leon Siebert van het Zwolse reclameburo “Leon laat je zien” de sportkleding voor Pelikaan Beach Soccer Zwolle ontworpen.

Donaci sportsfashion ontwerpt, produceert en distribueert op dit moment reeds eigen ontworpen sportkleding voor meer dan 200 clubs waaronder de Gooische Hockeyclub en ZAC Basketbal en voor McGregor: hockeyclub Barcelona, het Amsterdamse AH&BC en het Williams F1 team. Donaci sportsfashion heeft de ambitie om ook in de voetballerij een grote speler te worden. De eerste voorzet hiertoe wordt gegeven met de sponsoring van Pelikaan Beach Soccer Zwolle.

Gepubliceerd op dinsdag 21 februari 2012 om 14:11 uur