Top
Dinsdag 26 september 2017
Morgen Sportief Actief voor senioren

WijZ, Sportservice Overijssel en de Pelikaan organiseren woensdag 25 april voor jong en oud een evenement op sportpark De Pelikaan: Sportief Actief. Het evenement begint om 13:00 uur en er worden doorlopend activiteiten georganiseerd om zo kennis te maken met verschillende sporten. Wethouder Piek sluit het evenement om 16:00 uur af met de prijsuitreiking. Deelname is gratis.

De dag is onder andere bedoeld voor mensen die het leuk vinden om te kijken naar verschillende sporten. Enthousiastelingen mogen en kunnen mee doen en voor de mensen die overwegen lid te worden is er die dag ook mogelijkheid tot inschrijving. Stichting WijZ organiseert de dag samen met Sportservice Overijssel en sportpark de Pelikaan en zij hopen hiermee mensen van alle leeftijden op een gezellige, vrijblijvende manier kennis te laten maken met verschillende sporten.
Mensen kunnen individueel deelnemen aan verschillende activiteiten zoals: frisbee, korfbal, beachvolleybal, fit-hockey, wandelen, Nordic Walking, Outdoor Fitness en fietsen. Daarnaast is er een demonstratietoernooi met WijZ groepen met de sporten: frisbee golf, korfbal, beachvolleybal en fit-hockey met een prijsuitreiking aan het einde van de middag.

De organisatie
De Pelikaan is te vinden aan de Haersterveerweg in Zwolle en er is op locatie gelegenheid voor omkleden en douchen. Vanaf 13:00 uur is er een doorlopend programma. Inschrijven voor de kennismakingsdag is niet nodig en voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 038-8515700.

Gepubliceerd op dinsdag 24 april 2012 om 13:09 uur