Top
Dinsdag 26 september 2017
In beweging met Ronald McDonald

Van zaterdag 7 tot en met dinsdag 10 juli vinden op het Grote Kerkplein onze Zwolse Beachsportdagen plaats. De zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur staat in het teken van de jeugd. E- en F pupillen van Zwolse voetbalclubs of eigen vriendenteams uit de buurt of school van 7/8 jarigen of 9/10 jarigen worden uitgenodigd deel te nemen aan Beachsoccer Junior. Voorafgaand aan een onderling toernooi kunnen zij om 9.00 uur middels een clinic kennis maken met Beachsoccer onder leiding van trainer en spelers van Eredivisieteam Pelikaan Beachsoccer Zwolle. Daarnaast verzorgt McDonald’s Zwolle, Heerde en Kampen op deze dag vanaf 11.15 uur een sport- en beweegshow op het Grote Kerkplein door niemand minder dan Ronald McDonald.

Ronald McDonald Sport- en Beweegshow

In de Ronald McDonald Sport- en Beweegshow laat Ronald McDonald kinderen zien hoe leuk sporten en bewegen is. Hij leert ze ook van alles over de aankomende Olympische Spelen. McDonald’s heeft deze show samen met NOC*NSF ontwikkeld.

Kom langs!

Alle kinderen zijn zaterdag 7 juli van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de Beachsportdagen op het Grote Kerkplein te Zwolle. Deelname aan de clinic, het toernooi en de beweegshow is gratis. Opgeven met een team van min. 5 spelers voor clinic/toernooi is deze week nog mogelijk via emailadres robert_deweerd@hotmail.com

Gepubliceerd op zondag 1 juli 2012 om 12:49 uur