Top
Dinsdag 26 september 2017
Bedrijfsbeachvolleybal competitie 2013

Binnenkort gaan we weer van start en staan de maandagavonden tot en met 1 juli voor het 5e jaar in het teken van zon, zand en beachvolleybal voor bedrijfs-teams. We spelen 4 tegen 4 op de beachvelden van ons sportpark aan de Haersterveerweg. Ook dit jaar een tweedeling in ervaren en recreatieve teams.

Een competitie avond begint om 18.30 uur en beslaat 3 wedstrijden van ieder 20 minuten. Natuurlijk zijn er de nodige pauzes om op adem te komen en een drankje te doen. De wedstrijden bestaan uit twee sets en alles wordt gespeeld op tijd olv een centrale toernooi-leiding. Er wordt gespeeld volgens de beachregels die bij aanvang van het toernooi uitgelegd worden.

Naast de enorme Sportief Zwolle wisselbeker voor de winnaar van de finale wedstrijd bij de ervaren poule en de recreatie poule is er ook weer een gezamenlijke BBQ aan het einde van de competitie. Dit jaar in de nieuwe SportCampus De Pelikaan op ons sportpark(het voormalige ZMHC clubhuis). Trommel minimaal 3 collega’s/klanten per speelavond op, zorg voor een leuke outfit en kom gezellig beachvolleyballen en netwerken in een sportieve omgeving deze zomer!

Speelavonden zijn: maandag 27 mei, maandag 3 juni, maandag 17 juni, maandag 24 juni en de afsluitende avond met prijsuitreiking en BBQ is op maandag 1 juli. Op maandag 13 mei a.s. kunt u tussen 18.30 uur en 20.30 uur langskomen op onze accommodatie voor informatie of om alvast vrijblijvend te oefenen samen met uw team-leden.

De kosten van deelname aan de competitie zijn 80 euro per team excl. de BBQ. Onze sponsoren en die van de Pelikaan-clubs HTC, ZTC De Pelikaan en Oranje Zwart alsmede leden van de OVB-ondernemersvereniging Oosterenk krijgen een korting van 10 euro per team. Informatie en opgave van team(s) ovv naam, contactpersoon en gewenste poule (recreatief/ervaren) kan via competitieleider Marcus Jan Schiere, emailadres macsmoves@me.com

Kleed- en doucheruimte is deze avonden aanwezig in nabijgelegen SportCampus De Pelikaan, Haersterveerweg 2 te Zwolle.

Gepubliceerd op dinsdag 23 april 2013 om 22:15 uur