Top
Dinsdag 21 november 2017
Opendag G-voetbal sv HTC

Komende zaterdag viert sv HTC met het G-team dat zij nu anderhalf jaar in de officiele KNVB competitie spelen na een reeks van jaren waarin sinds de jaren '80 alleen getraind werd. HTC G1 is aardig gegroeid in spelersaantal deze periode en hoopt dat ze nog door kunnen blijven groeien naar nog een extra team. Dan is het echter wel noodzakelijk dat er extra vrijwilligers geworven worden om te helpen met de begeleiding van dit extra team. Ook kan HTC voor de G-afdeling tbv vervoerskosten, kleding en nieuw materiaal nog financien of hulp in materiele zin zonder finaniele bijdrage gebruiken. Zaterdag a.s. is dan ook een goed moment om er voor de huidige spelers en begeleiders een feestje van te maken.

Namens gemeente Zwolle heeft sv HTC subsidie ontvangen die het mogelijk maakt zaterdag een en ander te organiseren. PEC Zwolle heeft daarbij ook materialen toegezegd en de supportersclub van sv HTC heeft ook haar bijdrage toegezegd.
Vanaf 9:00 verwacht sv HTC alle spelers van het G-team aanwezig op de club. Er zullen dan een paar opblaasbare veldjes en een aantal normale voetbalveldjes en andere voetbalactiviteiten klaarstaan om later op te voetballen.
Tussen 10:00 en 12:00 zijn alle geïnteresseerden jong en oud, familieleden, groepsgenoten, begeleiders, brusjes (broers en zussen), spelers van sv HTC en andere leden van de club, buurtgenoten en andere betrokkenen van de spelers welkom, net als mensen die wel eens willen kijken hoe het er aan toe gaat bij sv HTC. Wellicht als toekomstig speler, wellicht als trainer voor de trainingsavonden, begeleider voor tijdens de wedstrijden of in een andere functie.
Met iedereen die het wil vindt er dan een 4 tegen 4 toernooi plaats met individuele winnaar. Je speelt dus altijd met anderen en uiteindelijk is er 1 winnaar. Tijdens de dag worden er lootjes verkocht en om 12:00 uur sluit de activiteit met de huldiging van de winnaar van het voetbal en van de lootjes verkoop.

Wees welkom op sportpark de Pelikaan aan de Brinkhoekweg in Zwolle, zaterdag 1 juni vanaf 10:00 uur. Voor meer informatie over het G-voetbal bij sv HTC, bezoek de website www.svhtc.nl.

Voor meer informatie:
Marcus Jan Schiere, maatschappelijk sportcoach
email macsmoves@me.com
tel. 06-46480690

Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2013 om 17:16 uur