Top
Dinsdag 26 september 2017
Info Zwolse Beachsportdagen Grote Kerkplein

Vanaf as weekend organiseren wij voor de 1e keer een gratis toegankelijk beachsportevenement voor en door Zwolle in onze eigen binnenstad. Op het Grote Kerkplein zal, pal voor het stadhuis, een tijdelijk beachveld worden aangelegd waar verschillende doelgroepen van zaterdag 7 juli t/m dinsdag 10 juli gezellig met en tegen elkaar sporten op het strand met verschillende beachsporten.

GEHANDICAPTENSPORT
De opbrengsten van dit evenement komen geheel ten goede aan de Gehandicaptensport in Zwolle. Mensen met een beperking voor wie sporten niet vanzelfsprekend is, willen wij de mogelijkheid blijven bieden middels sportdagen, een lidmaatschap bij de vereniging of via het speciaal onderwijs of woonvorm dit te kunnen blijven doen op en via ons sportpark De Pelikaan met oa rolstoeltennis, G-voetbal, G-korfbal en G-hockey.

ONDERWIJSPROJECT
Studenten van Landstede en hogeschool Windesheim doen tijdens dit evenement leerervaring op en zijn in onze opdracht en in het kader van hun stage belast met de voorbereiding en uitvoering van dit evenement. Samen met ons hebben zij het volgende programma samengesteld:

ZATERDAG 7 JULI
Ochtend 9.00-12.00 uur Beachsoccer junior
E- en F pupillen van Zwolse voetbalclubs of eigen vriendenteams uit je buurt of je school van 7/8 jarigen of 9/10 jarigen worden uitgenodigd deel te nemen aan een onderling toernooi waarbij zij kunnen kennis maken met Beachsoccer olv spelers/staf van Eredivisieteam Pelikaan Beachsoccer Zwolle. Deelname is gratis. Opgeven is niet meer mogelijk. Teams van oa CSV'28, SVI, YVV, vv Berkum en ZAC doen mee.

Middag 12.00-13.00 uur Demo Beachsoccer Gehandicaptensport
G-voetbal teams van sv HTC en WRZV/De Boog spelen een demo Beachsoccer. Dit op initiatief van PEC Zwolle United. Teams spelen in de nieuwste thuis- en uittenue's van PEC Zwolle.

Middag 13.00-18.00 uur ALM / Zwols Beachsoccer Toernooi
Selecties van 1e elftallen van Zwolse voetbalclubs strijden om de titel “Zwolse Beachsoccer kampioen van 2012” Deelnemers zijn: sv HTC, Storica, EDON, sv Zwolle, WVF, VSW en Dieze West. Opgeven niet meer mogelijk.

Avond 18.00-21.30 uur Diverse demo’s
18.00-19.00 uur Demo Beachsoccer Eredivisieteam Pelikaan Beachsoccer Zwolle tegen selectie van oud-spelers PEC Zwolle
19.00-20.00 uur Demo Ultimate Frisbee door Bluefingers Ultimate Zwolle
20.00-21.00 uur Demo Beachrugby door Rugbyclub Zwolle
Demo Beachhockey spelers en speelsters Zwolse hockeyclubs ZMHC en Tempo’41

ZONDAG 8 JULI
Ochtend 11.00-12.30 uur Beachtennis
Vrij spelen en meedoen voor iedereen, zonder opgave vooraf, materialen zijn aanwezig.

Middag/avond 13.00-21.00 uur Horeca Beachvolleybaltoernooi
Opgeven van een team kan nog via emailadres info@pelikaan-zwolle.nl
Meer info zie onderstaand.

MAANDAG 9 JULI
Ochtend/Middag 9.00-15.30 uur
Beachvolleybal toernooi Landstede Sport & Bewegen

Middag/avond 16.00-21.30 uur Bedrijfs Beachvolleybal toernooi
Opgegeven van een team kan nog via beachsportdagen2012@hotmail.com.
Meer info zie onderstaand

DINSDAG 10 JULI
Ochtend/middag 9.00-15.30 uur
Beachvolleybal clinics met toernooi voor de basisscholen Geert Grote, De Schatkamer en De Toonladder. Inschrijven niet meer mogelijk.

Middag/avond 16.00-21.30 uur
Studenten Beachvolleybal toernooi voor HBO- en MBO-ers
Opgeven van een team kan nog via emailadres beachsportdagen2012@hotmail.com
Meer info zie onderstaand

INFORMATIE

HBO/MBO Studenten Beachvolleybal Toernooi
dinsdag 10 juli vanaf 16.00 uur
Studenten kunnen eigen teams maken en dienen zich vooraf op te geven of kunnen informatie krijgen via emailadres beachsportdagen2012@hotmail.com De kosten voor inschrijving bedragen 25 euro per team. Team bestaat uit minimaal 6 deelnemers, maximaal 30 teams. Studenten van Landstede die een team maken en meedoen krijgen de 25 euro van de opleiding en doen dus gratis mee!

Horeca Beachvolleybal Toernooi
zondag 8 juli vanaf 13.00 uur
Maximaal 30 teams met minimaal 6 spelers/speelsters per team.
Het inschrijfgeld bedraagt 150 euro incl. 20 consumptiebonnen. Inschrijven kan nog t/m donderdag 5 juli a.s. o.v.v. teamnaam via email info@pelikaan-zwolle.nl

Bedrijfs Beachvolleybal Toernooi
maandag 9 juli vanaf 16.00 uur
Maximaal 30 teams met minimaal 6 en max. 10 spelers/speelsters per team. Inschrijfgeld bedraagt 250 euro per team incl. buffet voor max. 10 deelnemers. Inschrijven kan nog t/m donderdag 5 juli a.s. o.v.v. bedrijfsnaam via emailadres beachsportdagen2012@hotmail.com

ALGEMEEN
Mocht u verder geinteresseerd zijn om op enige danwel andere dan financiële wijze bij te dragen aan het slagen van dit nieuwe maatschappelijke sportevenement door iets te betekenen voor de deelnemende sporters, andere belangstellenden of het uiteindelijke goede doel namelijk de Gehandicaptensport-activiteiten op ons sportpark, dan kunt u contact opnemen via emailadres verenigingsmanager@pelikaan-zwolle.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Voor de laatste nieuwtjes de aankomende week en verslaglegging tijdens het evenement volg je ons account op Twitter: @ZwBeachsportdgn

Gepubliceerd op zondag 3 juni 2012 om 20:59 uur